bboyevent-logo-print
BboyEvent.com presents:

like 0 Likes

Projecttalk: De Bestn Vant Westn 2019

https://www.facebook.com/events/365488627387792/

Description:
Weefsel presenteert: Projecttalk - De Bestn Vant Westn

De Bestn Vant Westn wordt sinds 2014 georganiseerd door Phatmark Collective vzw en wil een platform bieden aan gevestigde waarden én opkomend talent binnen de West-Vlaamse hiphopscène.
Na twee uitverkochte edities in Muziekclub 4AD te Diksmuide en één in Concertzaal De Kreun te Kortrijk kozen ze in 2017 voor de Magdalenazaal in Brugge als nieuwe podium voor dit unieke schouwspel.
Na een 5de editie in 2018 is De Bestn Vant Westn een vaste waarde geworden in de scene.

Dimitri Blondeel (hoofdorganisator) & Samoerai, 2 van de trekkers achter dit concept komen langs om hun project voor te stellen. Welke drijfveer zit er achter hun project? Vanuit welke visie vertrekken ze? Hoe gaan ze te werk?
Dat en nog meer kan je te weten komen tijdens deze projectvoorstelling.

Weefsel?
Het ondernemerschapsproject "Weefsel" wil de verschillende actoren en potentiële actoren die moves maken of initiatieven opzetten in de Hip Hop cultuur te ondersteunen, inspireren, ruimte te bieden & coachen.
Hiervoor zetten we in op 3 grote pistes: Productie, Educatie & Organisatie, met als overkoepelend geheel een aantal inspiratiesessies waarbij voorbeelden/good practices en concrete issues die te maken hebben met "Hip Hop-ondernemerschap" aan bod komen.

Weefsel is een project van Hip Hop Academie De Stroate met ondersteuning van de Vlaamse Gemeenschap
Date:
May 11, 2019 (17:00) - May 11, 2019 (22:00)

Address:
Groeningestraat 2, Kortrijk, Belgium

Organizer:
Bboy Event Team