like 0 Likes

Hedonizm Breaktánc Tábor 2019

https://www.facebook.com/events/645796702528908/

Info:
HEDONIZM BREAKTÁNC TÁBOR / JAM / BREAKTÁNC TALÁLKOZÓ 2019.

Helyszinek:
Mosonmagyaróvár, Fehér Ló közösségi Ház
Újrónafő, Községháza ( Kultúrterem )

Időpontok:
2019. július 8-12. Tábor
2019. július 13-14. Breaktánc találkozó,Jam, Cypher Battle

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 8. alkalommal megrendezendő táborunkba, mely idén, ahogy a nevében is láthatjátok rengeteg extrával bővül. A hét folyamán sokféle fejlesztő és szórakoztató programban tesztelhetitek magatokat. Nem számít a korod, a nemed, hogy milyen szinten űzöd a műfajt, csak érezd jól magad és hozd ki magadból a maximumot! Kezdő táncosok ne féljetek jelentkezni! A haladók viszont már tudhatják , hogy a tanulás sosem ér véget. Hétfőtől péntekig sokféle edzéseken, workshoppokon ,tréningeken , beszélgetős paneleken vehettek részt, míg a hétvégén a szórakozás lesz a főszerep!

Az újrónafői Községháza helyet biztosít nekünk egy Breaktánc Találkozó megrendezésére.
Egész nap szólhat a zene, lehet edzeni cypherezni, valamint a nap folyamán különböző párbaj kategóriákban lehet részt venni, amiket közösen találunk ki és bonyolítunk le. Hívd el az egész családodat, barátaidat vagy hozd el a kutyádat! Lényeg, hogy ne siess haza! Ez arról szól, hogy együtt jamelünk és jól érezzük magunkat. Bográcsban főzünk valamit és itt is aludhattok sátorban, vagy hálózsákban az edzőhelyen ha hoztok magatokkal. Belépő nincs!
Ha van olyan védőd, ruhád, sapkád vagy bármid amit kinőttél vagy túladnál rajta, hozd el nyugodtan! Cseréld el valakivel, vagy add ajándékba annak aki rászorul vagy értékeli!

A hosszú és fáradalmas hét utolsó fázisa egy országos break párbaj, amely Győrben kerül majd megrendezésre, és ahová együtt elmegyünk a legkitartóbb b-boyokkal és b-girlökkel. A versenyről hamarosan új infókat töltünk fel.
Addig is kövesd az eseményt!
Date:
July 08, 2019 (12:00) - Jul 10, 2019 (21:00)

Address:
England, Marton-in-cleveland, United Kingdom