like 0 Likes

The Power Of Performance 2019

https://www.facebook.com/events/286770382250134/

Info:
The Power Of Performance – En dansfestival för unga koreografer

Efter två år med fantastiska framträden är nu Power Of Performance tillbaka på Malmöfestivalen och vi ser fram emot att ännu en gång få njuta av en eftermiddag full med dans.

The Power Of Performance är en dansfestival för unga koreografer som arrangerades första gången 2017. Målet med festivalen är att erbjuda en kreativ plats utan ramar och där koreograferna får skapa fritt utifrån sina egna preferenser.
Under två timmar ger vi unga och nya koreografer en plats att tillsammans med sina dansare, få framföra ett nummer inför en publik. Varje koreograf får även en möjlighet att göra en kortare, muntligt presentation om sitt verk. Framträdandet kan även vara ett utdrag från en längre föreställning, en tidigare show eller kanske ett projekt som är under utveckling.
The Power of Performance skapades som ett alternativ till koreografitävlingarna och är öppen för alla stilar. Vi hoppas på att få se ett brett utbud där man har vågat experimentera med olika och genrer och koncept. Även soloframträdande är välkomna.

Deltagarna har fått skicka in en anmälan med en presentation om sig själva och deras verk. Därefter får de framföra sina shower inför publiken på Malmö festivalen. Host för dagen är återigen den så självklara Mike Gamble.

Vi ser fram emot ännu en trevlig dag med många spännande framträdande.
Program:
Scen: Fontänen, Raoul Wallenbergs Park, Malmö
Datum: Söndagen den 11 augusti
Tid: 14.00-16.00
Date:
August 11, 2019 (12:00) - Aug 11, 2019 (21:00)

Address:
Ystadvägen 21c, Malmö, Sweden

Organizer:
Bboy Event Team