like 0 Likes

UrbanMatterz Olschool HipHop Concert 2019

https://www.facebook.com/events/404534356983824/

Info:
History in the Making!

De vijfde editie van het jaarlijkse Oldschool HipHop concert, onderdeel van het UrbanMatterz Festival zal op 21 september los gaan met een dikke line-up vol exclusieve verrassende en eenmalige optredens van OldSchool grootheden uit de HipHop.

BELIEVE THE HYPE!
Na de dik uitverkochte editie van vorig jaar doen HipHop fans er goed aan, om alvast een van de 400 beschikbare tickets te scoren. Dit concert wordt grootser, vetter en verrassender dan alle vorige edities en krijgt speciaal voor deze jubileum editie een gouden randje
Program:
24K! WE HAVE NO ENEMIES
De geruchtenmachine draaide al even maar niemand durfde te dromen dat dit echt ging gebeuren. 24K, de legendarische rapgroep uit Eindhoven wiens roem eind jaren 80, in het toen nog internetloze Nederland, binnen no-time tot mythische proporties steeg maar plots van de radar verdween. Een gat achterlatend in het Nederlandse HipHop landschap. Op 21 sept vullen ze deze leegte met een eenmalig en exclusief optreden tijdens UrbanMatterz. Goud!

STETSASONIC
Inderdaad, The HipHop Band, Ook zij kozen voor UrbanMatterz om Oldschool fans te trakteren op hun klassiekers als Talkin' All That Jazz, Sally, let the music play etc etc. Of ze in full gaar komen is niet bekend maar dat ze met de voltallige bezetting komen staat vast: Prince Paul, Frukwan, Wise, Daddy-O, DBC en Bobby Simmons. Go Stetsa!

DE KOMENDE TIJD ONTHULLEN WE NOG MEER ARTIESTEN!

URBANMATTERZ FESTIVAL
Het UrbanMatterz Oldschool Concert is vast onderdeel van het verder gratis toegankelijk UrbanMatterz Urban & HipHop Festival op 21 en 22 sept a.s. in Helmond. meer info over de invulling van het festival volgt spoedig!
Date:
September 21, 2019 (16:00) - Sep 21, 2019 (22:00)

Address:
North Brabant, Helmond, Netherlands

Organizer:
Bboy Event Team